lauantai 26. marraskuuta 2016

Vientirauha meni jo

Pirkanmaan TE-toimiston johtaja Regina Saari ymmärtää ylen haastattelussa välillä rajunkin kritiikin TE-toimistoja kohtaan. " Me elämme demokraattisessa yhteiskunnassa ja ihmisillä on oikeus mielipiteisiin. Meillä on julkinen palvelu, jota voi arvioida. Minusta se kuuluu tähän työhön. "

Valtion arkistohallinnon palveluja käyttämällä selviää kuinka työvoimaviranomaiset ovat tehneet yhteistyötä äärioikeiston (siis suojeluskuntien kanssa). Suojeluskunnat olivat joskus enemmän tai vähemmän virallinen osa valtionhallintoa. Samaan tapaan kuin natsihallinnolla oli omat puolisotilaalliset organisaationsa.

Lapualaishenki ei ole kokonaan kadonnut työvoimahallinnosta ja maamme ilmapiiristä. Keskeistä on usko yhteen totuuteen ja esivaltaan. Olemme yhden totuuden maa. Työn sivukulut ovat kuulemma liian korkeita ja julkinen sektori liian iso. Kansalaissodasta taas muistetaan vain valkoisten totuus. Samaten puolustusyhteistyö natsien kanssa unohdetaan. Lue lisää porvarillisista populisteista.

Itse väittäisin, että työvoimahallinto (tai edes muu Suomi) ei ole täysin demokraattinen. Viranomaiset rikkovat lakia (eli eivät noudata toimeenpanovaltaa). Tässä pari esimerkkiä.



Töihinpotkijat-blogissa mainitaan yhtenä työllistymisen esteenä "Olet liitto-orava". Mieluummin tosiaan "liitto-orava" kuin osa Pihkalan vientirauhaa (lakonmurtajakaartia) eli "vientirauhaorava". Hitlerin hallinto kielsi ammattiliitot ja valkoisessa Suomessa ne saivat kovaa kyytiä äärioikeiston kuten Martti Pihkalan toimesta. Töihinpotkijat kehoittavat siis hitleriläiseen fasismiin. 

Tervetuloa lapualaiset demokraattiseen Suomeen, jossa rahvaallakin on oikeus valittaa ja ajaa omia tai jopa muiden oikeuksia. Vientirauha meni jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti